Mărturii Clienți

„Ma bucur tare mult ca v-am ales. Am fost foarte multumita, spectacolul a fost foarte frumos, ursitoarele foarte talentate iar costumele sunt cele mai frumoase pe care le-am vazut. Chiar Ursitoare V.I.P.”

– Mirela Duta

„Ne-am dat toata silinta sa organizam cea mai frumoasa petrecere de botez pentru fetita noastra iar voi ne-ati fost un real ajutor. Printesa Elsa a avut grija de copii, i-a distrat teribil si a dansat toata seara cu ei. Ursitoarele au avut un moment tare emotionant, am plans noi, au plans nasii si bunicii si alte cateva prietene mai sensibile. De asemenea, am fost multumiti si de celelalte servicii, dj-ul a tinut ringul de dans plin iar materialele primite de la fotograf si cameraman sunt de exceptie. Multumim!!!”

– Viorica Dumitru

„Desi locuim in Bucuresti, am fost nevoiti sa facem petrecerea de botez in Buzau, la parinti si va suntem recunoscatori ca ati fost de acord sa veniti atat de departe. Ne doream enorm sa veniti la botezul lui Luca, chiar daca existau si alte ursitoare in Buzau, si va multumim pentru spectacolul deosebit!”

– Adina Craciun

„Cand am facut rezervarea pentru ursitoare sotia era putin sceptica pentru ca nu am mai colaborat cu voi, nu aveam nicio recomandare dar intrand pe site-ul vostru m-au atras rochiile purtate de ursitoarele, pachetele complexe si preturile avantajoase. Mi-am asumat riscul de a colabora cu o firma pe care nu o cunosteam si am castigat. Am castigat amintiri frumoase, cadouri superbe din partea ursitoarelor si cele mai frumoase urari pentru puiul nostru. Va recomandam cu mare drag!”

– Marius Stancu

„Suntem obositi, petrecerea de ieri a durat pana dimineata dar imediat cum ne-am trezit am vrut sa va multumim personal pentru ajutor si pentru serviciul impecabil pe care ni l-ati oferit. In cercul nostru de prieteni, in ultimii 5 ani s-au nascut 8 copii, astfel incat am participat la tot atatea botezuri si am vazut tot atatea echipe de ursitoare. La ultimul ne-au atras atentia Ursitoarele V.I.P, avand niste rochii de exceptie, fiind niste fete frumoase, talentate si foarte calde. Nu regretam ca v-am chemat si ne dorim sa mai colaboram si pe viitor!”

– Veronica si Sorin Moise

„V-am sunat pentru ca la botezul fetitei mele urmau sa participe si multi copii, destul de agitati si galagiosi si am considerat ca vom avea nevoie de cineva care sa se ocupe de ei, alegand in cele din urma o Testoasa Ninja care a fost distractia serii. La telefon mi-ati dat detalii si despre Ursitoarele voastre si m-ati convins sa aleg un astfel de moment. Ce vreau sa va spun este ca nu regret nicio secunda alegerea facuta. Bravo Ursitoare V.I.P.!”

– Beatrice Cojoc

„Multumesc! Multumesc! Multumesc! A fost superb, aveti o echipa minunata, sunteti niste profesionisti! Toata lumea m-a felicitat pentru Ursitoare si chiar si mama soacra, care nu era deloc de acord cu ursitoarele la botez, a recunoscut ca sceneta a fost emotionanta si spera ca tot ce i-a fost ursit Dariei se va implini. Sunteti minunati!”

– Valentina Bosman

„Va multumim pentru profesionalism. Ne-a placut foarte mult echipa de ursitoare cat si zana fluturas pentru copii, sau distrat pe cinste, toti invitatii mi-au spus ca nici nu au simtit ca au venit cu picii la eveniment. Multumim si pentru cadourile personalizate pe care ni le-ti adus bebelului, multumim pentru pernuta si magnetul cu poza trimisa,sunt foarte foarte frumoase, dar si certificatul vip cu numele acestuia, cadouri minunate. Va dorim cat mai multe evenimente.”

– Popescu Crina